Wandel mee!
Hoihoi!
Dit is mijn eerste bericht op mijn blogpagina. 30 september vlieg ik met Janne naar Paramaribo om daar 3 maanden stage te lopen op een dovenschool. De bedoeling is dat we daar les gaan geven aan leerlingen én leerkrachten. Spannend!
Via deze pagina kan je mijn ervaringen en avonturen een beetje in de gaten houden, mocht je het leuk vinden ;)
Komende tijd is er nog flink wat te doen aan voorbereidingen. Het ticket is geboekt én we hebben onze kamers gereserveerd. Maar goed, wat nog moet gebeuren: visum-aanvraag, vaccinaties, studiezaken regelen, de nodigde spullen inslaan en ga zo maar door.
Ik wil even terug komen op mijn titel. Wandel mee? Hoezo meewandelen? Er is een klein stukje uitleg bij nodig. De mensen die mij kennen (nee mam, ik was nog nét niet mijn koffer aan het inpakken 3 maanden van te voren maar je had gelijk.. het liefst wilde ik dat doen) zullen ongetwijfeld wetendatmijn enthousiasme alenorm is!Nahet afscheid bij de hema werd dat nogmeer versterkt omdat ik een mega-afscheids-pakket kreeg met daarin allemaal spulletjes voor Suriname.Van klamboe tot strandlaken en diarreeremmers aan toe! Erg lief!Ook zat er een reisgids in van Suriname. Ondertussen heb ik natuurlijk dit boekje al zo'n 4x gelezen van begin tot eind, en...weer terug!Wat me vrijwel meteen opviel isdat in Suriname het woord wandelen voor reizen wordt gebruikt.
Het idee was geboren! Wil je stukjes meekrijgen van mijn reis naar Suriname? Wandel mee!
Liefs, Loes
Ik wandel mee!!! :D
Xx
Hup met de beentjes !!
Leuk bedacht :D
ben benieuwd naar je blog :)
Liefs
Ik wandel ook mee!!
Ben erg benieuwd naar je belevenissen!
Xx
Hi, ik ben geboren in Suriname. Ben vorig jaar november nog geweest. Ben benieuwd naar je ervaringen. Heel veel succes
Ik ben heel benieuwd naar jou wandelverhalen. Het wordt zeker een super ervaring ;)
Liefs Susan
Haha zie nu pas dat je dus echt niet meer langer kon wachten ;). Leuk hoor z'n reis mee. Ik wandel ook zeker met mee, maar dan ook echt haha.
Heb er zo veel zin in. Ben net even op koffer jacht geweest maar nog geen leuke kunnen vinden :(.
Spreek je snel over de verdere voorbereidingen :D.
lieve loes, het duurde even voor ik kon reageren, maar hier ben ik dan; ik wens je een hele goede tijd toe in Suriname! Ik zal je zeker missen, maar wat zijn nou 3 maanden.............!
xxx mams
Hoi Loes,
Veel succes met de voorbereidingen! Spannend hoor! Ben erg benieuwd naar je ervaringen. Hopelijk alles goed verder! Hier Down Under wel.
Fieke
Dag Loes,
Goed voornemen. Mooi avontuur.
Je hebt er een klant bij heb ik zojuist in het Radio 1 Journaal gehoord. Bouterse (tegenwoordig president van Suriname) heeft een hersenbloeding gehad. Zit op zijn balkon stil voor zich uit te staren. Misschien krijg jij hem weer aan de praat met gebarentaal. Haal jij CNN nog. Echt iets voor jou.
Ben benieuwd naar jouw ervaringen. Dorpsgenoten uit Wesepe zijn enkele keren in Suriname geweest er raden ons al lang aan er heen te gaan. Misschien geef jij het extra zetje. In de Surinaamse taal vertaalt men alles in de verkleinde vorm, dus Loesje veel plezier gewenst in de voorbereiding en daarginds. Groetjes van jouw Oompje en Tantetje uit Wesepe. Een poot van Diekaatje.