Nog een maand!
Het is zover. Nog één maand voor vertrek. De koffers staan nu al een aantal dagen in mijn kamer (een behoorlijk sta-in-de-weg op een studentenkamer) maar ik ben blijdat ze er staan. En wel om de volgende reden: iedere keer kan ik er weer iets inleggen wat ik zeker NIET moet vergeten. Handig voor iemand die standaard haar tandenborstel of pyjama vergeet als ze gaat logeren. En als dat nou het enige was..
Voor de mensen die me hierin een beetje kennen hoef ik weinig uit te leggen overhoe het inpakken eraan toe gaat. Maar voor de anderen ter info: er zijn al minimaal 5 meeneemlijstjes gemaakt. En nee, dan overdrijf ik niet. Eén voor in mijn agenda, één op mijn mobiel, een paar op papierén een paar in Word-bestand. Waarom zou je denken? Simpel! Als ik in de trein iets bedenk kan ik dat in mijn telefoon of agenda zetten. Losse meeneemlijstjes op de oude manier zijn te mooi om niet te maken dus ik ga ook met pen en papier aan de slag. En tja, ik moet ook een beetje met de tijd meegaan hè? Dus.. de laatste lijstjes zijn uitgetypt op de computer. Alle lijstjes zien er anders uit. Niet alleen qua uiterlijk, maar vooral qua inhoud. Al die lijstjes samen vormen dan hopelijk dé meeneemlijst waar alles op staat. Nu rest nog één vraag en misschien is dit wel de meest belangrijke. Werken al die lijstjes ook? Nou, dat zal de tijd leren. Ik vrees dat ik het antwoord al ken.
Jullie ook?
first post :P
Bij mij vaak wel :)
Maar onthoud: ook alles is te koop!! zeker een tandenborstel ;) heb hetzelfde probleem die vergeet ik ook altijd dus heb er nu zeker 10!
xx
Mmmmmm, komt me niet bekend voor dat je iets vergeet!
Het komt vast helemaal goed met die lijstjes van jou! :)
Begin maar vast met het trainen van je armspieren. Er moet aardig wat koffergewicht getild worden als je alle lijstjes hebt afgewerkt ;).
Het komt allemaal goed!!! Ook met al die lijstjes:)
Je hebt er zin in hè:P
Nog 29 dagen om al die lijstjes af te werken, moet genoeg zijn toch...?
och, dat vergeten komt meestal niet door jou, maar door de omstandigheden........te laat, te druk, te veel etc. etc.
En bedenk de materieële zaken zijn ook daar beslist te koop en de rest neem je gewoon mee in je hoofd en in je hart!
En Daniël, ik wil ook een keer "first" zijn hoor!
liefs mams
vergeet je sleutels iig niet, moet je weer helemaal terug naar amsterdam of utrecht :D
Schatje!
Tijdens het lezen van dit bericht bekroop mij opeens het onbehaaglijke gevoel dat de tijd die ons nog restte, zo'n twee maanden geleden, dus alweer bijna voorbij is!
Dit houdt dus in dat wij elkaar nog een keer MOETEN zien binnen die 29 dagen.... misschien kan ik je dan helpen met inpakken door een rondje door de stad te maken en bij iedere winkel te zeggen: zullen we hier nog even naar binnen gaan, misschien ligt er nog iets in de schappen dat je gebruiken kunt! ;):D
Het wordt me in ieder geval duidelijk dat je er helemaal zin in hebt en daar wordt ik vrolijk van!:D
Veel liefs!
Ha "Zutphense vriendin"
Met nog een maand te gaan moet het toch mogelijk zijn een koffer vol te krijgen met allemaal dingen die je mee wilt/moet nemen!!
Ps. Zet ook nog een extra koffer op je lijstje voor alles wat je mee terug wilt/moet nemen voor: Daniël, Mama, Papa, Oma, Opa, broers, schoonzussen, vrienden en vriendinnen. Je zult nog wel lijstjes krijgen denk ik.
Sterkte ermee!!
Groetjes......... en tot de volgende maar weer!!!!!!!
Lijstje hahaha hilarisch!! Echt iets voor jou!
Alles wat je op die lijstjes schrijft zul je niet vergeten. Wat er niet op staat is helaas pindakaas.
Let the counting begin ;)
xx